Kati a patikából

ahol a gyógyítás állati természetes ...

VIZSGÁLUNK ÉS VÉDÜNK

A holisztikus rendelőben egy vizsgálat máshogy zajlik. A kisállat nem a vizsgálóasztalon köt ki, hanem megfigyelik hogyan mozog, hogyan viselkedik, majd az állathoz lehajolva, vele együttműködve kapja meg a neki személyesen legjobb kezelést. Balogh doktornő itt egy akupunkturás kezelést végez. 
doktorno.png

Amikor egy kisállatra figyelmet és időt szánunk, akkor pontosan látjuk, hogy mivel állunk szemben. A holisztikus szemlélet azt jelenti, hogy az állatot teljességében, a saját maga közegében vizsgálja az orvos. 

Nemrég jelent meg a HVG kiadó gondozásában megjelent az emberek hasonló kezeléséről szóló "Együttérző gyógyítás" című könyv. Nálunk ilyen együttérző szemléletben igyekszünk minden vizsgálatot lefolytatni. Az orvossal együttműködik a gazdi, akár akadémikus szemléletű, akár természetes gyógymódok iránt elkötelezett. A gazdi, az őtudása, az ő ismeretei, és az ő kutyája / cicája / kedvence van a középpontban. Minden ebből ered. 

A gyógyítás művészet - a gyógyulás pedig nem az orvos műve, hanem a mi esetünkben a gazdi és a kedvence közös figyelmének eredménye. Mi ezt a tudatosságot támogatjuk. 

tanusits_blogkoveto_magatartast.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://allattermeszetgyogyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr8812903934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati a patikából

A Goldenvet holisztikus állatorvosi központ blogja, azoknak a kutyás - cicás - lovas - rágcsálós gazdiknak, akik a természetes gyógymódokat választják ...

Friss topikok

süti beállítások módosítása