Kati a patikából

ahol a gyógyítás állati természetes ...

A BETEG ORVOS - AKADÉMIKUS KONTRA HOLISZTIKUS SZEMLÉLET

Van egy könyv, amit nagyon szeretek - ingyen meg tudod hallgatni. Mondhatod, hogy pusztán csak egy összeesküvés elmélet a sok közül, mondhatod, hogy a valóságról egy más nézőpontból. De ha belehallgatsz, egész biztos hogy nem bírod abbahagyni.

az_elme_gyilkosai.jpg

Amikor először olvastam, napokig álmatlanul forgolódtam és gondolkodtam. Amikor a gyógyszer lobbyról beszélünk, akkor semmiféle gyíkemberekről nincs szó. Arról van szó, amit ebben a fejezetben meghallgathatsz. 

Nem akarom megmondani, hogy mit gondolj róla, csak azt kérem, hogy adj 10 percet az életedből, és hallgas meg ennek a hangoskönyvnek ezt a részletét - aztán ha van kedved, akkor a többit is. Aztán alakíts ki egy saját véleményt. Azt kérem tőled, hogy gondolkodj el. 

Azért dolgozom, hogy a lehető legkevesebb mérget kapj, és azért, hogy ne kelljen félni többé elmondani, hogy én ismerek több embert is, aki meg tudja gyógyítani a rák bizonyos formáit az első stádiumokban. És te hihess nekem, és meggyógyulhass - és meggyógyíthasd a kutyádat, a cicácat, lovadat is, ha lehet! 

Ha tetszett ez a hangoskönyv, oszd meg. Tudom, hogy kevés ember fogja meghallgatni - és kevés fogja megosztani, de azt is, hogy akik megteszik, már megértettek valamit, és a megosztással tettek is egy keveset azért, hogy minél szélesebb körben gondolkodhassanak el az emberek azon, hogy valójában mi van a színfalak mögött. 

Aki pedig az egész regényfolyamot el szeretné olvasni, ide kattintva meg tudja rendelni >> 

tanusits_blogkoveto_magatartast.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://allattermeszetgyogyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr7312885606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati a patikából

A Goldenvet holisztikus állatorvosi központ blogja, azoknak a kutyás - cicás - lovas - rágcsálós gazdiknak, akik a természetes gyógymódokat választják ...

Friss topikok

süti beállítások módosítása