Kati a patikából

ahol a gyógyítás állati természetes ...

PALEOLIT KUTYAÉTREND - NEM DIÉTAKAMU! OLVASS ÉS ETESS JÓT!

Vannak kutyás alap könyvek, amit ma minden holisztikusan gondokodó gazdinak ismernie kell! Nagy Károly könyve ilyen, szóval ne csak megvedd, hanem olvasd is el, sőt alkalmazd ami benne van! 

 

 

Ha a témáról beszélgetnél, akkor gyere ebbe a facebook csoportba, a szerzőhöz! 

Az van, hogy ehhez a könyvhöz nekünk semmi közünk, ugyanakkor szeretjük. A szerzőjét is szeretjük, ezért meghívtuk a Gazdiképzőre, hogy tartson ott is előadást! 
Fantasztikusan sokat tud az ételek hatásairól. 

Allergia, cukorbetegség, a rák, fogbajok nemcsak az emberre veszélyes közismert és mind nagyobb számban jelentkező kórságok, de négylábú barátainkat is sújtják. Ezek a kutyákra is jellemző, a szerző megfogalmazása szerint ebolúciós folyamatok visszafordíthatók, ha gondosan odafigyelünk kedvencünk táplálására.

Az egészséges kutyaélet megalapozása az anyakutya fogantatás előtti etetésével kezdődik. Így e kötet minden jelenlegi és jövőbeli gazdi számára izgalmas témát boncolgat: hogyan etethetik biztonsággal házi kedvenceiket nyers élelemmel, mely ételek kerülendők a paleolit kutyaétkeztetés szerint, ha hosszú évekig szeretnék őket megtartani egészségesen, energikusan, eredeti szépségükben – hogy az ebeknek esélyük legyen elkerülni a sorsukat.

Itt tudod megrendelni a kiadó oldaláról, sőt bele is tudsz kuksizni>> 

tanusits_blogkoveto_magatartast.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://allattermeszetgyogyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr2712879028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati a patikából

A Goldenvet holisztikus állatorvosi központ blogja, azoknak a kutyás - cicás - lovas - rágcsálós gazdiknak, akik a természetes gyógymódokat választják ...

Friss topikok

süti beállítások módosítása