Kati a patikából

ahol a gyógyítás állati természetes ...

AZ ÖREG KUTYA RETTENETESEN NEHÉZ DOLGA

Ő, aki ha a menhelyre kerül, már senkinek nem kell, mert nyűg már csak a sok baja, és a fene sem akarja megélni, hogy mire megszereti, el is veszíti. Nehéz a menhelyi öregek sorsa ... 

Ha viszont a saját kedvencünk felett megy el az idő, még a Holdat meg a csillagokat is lehozzuk, hogy még két napot sétálgasson, úgy szuszogjon még, ha átöleljük, ahogy régen. 

GoldenVet Állatgyógyítás Természetesen fényképe.

Az öregedő kutyáknak még nagyon sok dologgal lehet segíteni.

Vannak izületekre, izomrendszerre, a fogakra, a szőrzetre ható porok, kapszulák és folyadékok, immunrendszert támogató növényi és ásványi szerek, amikkel éveket adhatunk akár egy szépkorú kutyusnak. 

Döbbenet látni, hogy egy kutya, aki "fel sem akar kelni már", pár nap egyszerű gyógynövényes kúra után vigyorogva megy a régi barát elé, aki látogatóba jön. 

Szívmelegető tapasztalni, hogy akit ölben hoztak be, mert jártányi ereje alig volt, az másnap saját lábán döcög be hozzám a patikába, öreglányosan, de peckesen. 

És azt is megéljük együtt a gazdival, ha a kutya végleg elmegy - és bár sírunk, de tudjuk, hogy a legtöbbet adtuk, amit lehetett. Nekünk, gazdiknak ez is fontos. Hogy mindent megtettünk, hogy okoztunk még szép napokat, hogy lettek még kis, közös csodáink. 

Ha van öreg kutyád, akkor bátran szólj!

Beszélgessünk róla, gyere be a patikába, nézzük, mit tehetünk még érte. Érden vagyok, de a Facebookon is tudsz kérdezni. Segítek! 
Azok a szerek, amiket tőlem kaphatsz, természetes alapúak. Egyre több és több gazdi mondja, hogy beválnak, jók, segítenek. A te kutyádnak sem kell szenvednie, vagy előbb meghalnia - vannak még lehetőségek. 

Oszd meg ezt, ha ismersz öreg kutyás gazdit, hátha azzal is segíteni tudsz. Várlak a patikában!

tanusits_blogkoveto_magatartast.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://allattermeszetgyogyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr7612879058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati a patikából

A Goldenvet holisztikus állatorvosi központ blogja, azoknak a kutyás - cicás - lovas - rágcsálós gazdiknak, akik a természetes gyógymódokat választják ...

Friss topikok

süti beállítások módosítása