Kati a patikából

ahol a gyógyítás állati természetes ...

ÁLLATI INTIM DOLGOK

Általában, ha felmerül egy kérdés, azt szoktam kérni, hogy beszéljük meg privát üzenet formájában. Miért teszem ezt? 

GoldenVet Állatgyógyítás Természetesen fényképe.
Miért nem nyilvánosan vesézzük ki a vesebajt, vagy szőrözünk a szőr-kérdésen? 

Nem azért, mert én egy genya vagyok és nem engedem, hogy tanulj - hiszen egy csomó videóm van, amiben nagyon konkrét dolgokat is mondok, sőt Gazdiképzőt szervezek, hogy a lehető legtöbb természetes gyógymóddal megismertethessem a gazdikat.

Azért, mert a holisztikus gondolkodás szerint nincs két egyform probléma, nincs két egyforma eset. Ezért nem volna jó, ha valaki egy nyilvános beszélgetés alapján levonná a következtetést, hogy ááá az én kutyám/ macskám is biztos ebben szenved, akkor neki is biztosan jó a (BLABLA) szer.
Lehet, hogy nem vesz figyelembe valamit, amit kéne ... 

Az, hogy nem árt föltétlen az állatának, elég jellemző, mert ezekkel a szerekkel nehezebb áratni - bár nem lehetetlen.

De miért nem adjuk meg a lehetőséget a legjobb gyógyulásra?
Ehhez kell a személyes kikérdezés intimitása. 

Mitől intim,na persze azon túl, hogy a kedvenceink bajai sem ország-világ előtt tárgyalhatók minden esetben? Mert én majdnem mindig a gazdiról is kérdezek. Azt pedig végképp nem szeretném, hogy a gazdikat bárki elítélje, megítélje, vagy kioktassa - hiszen ő csak segítséget akar kapni, és kaphat is. Nem pofonért jött! 

Ezért ha bármi baja van a kedvencednek, akkor írd le privát üzenetben és általában tudok neki valamilyen természetes szert javasolni - de csak ha alaposan megbeszéltük a legjobb kezelési módot. És semmiképp sem az állatorvos helyett, hanem vele együttműködésben! 
Kati a patikából

tanusits_blogkoveto_magatartast.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://allattermeszetgyogyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr7212878820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati a patikából

A Goldenvet holisztikus állatorvosi központ blogja, azoknak a kutyás - cicás - lovas - rágcsálós gazdiknak, akik a természetes gyógymódokat választják ...

Friss topikok

süti beállítások módosítása