Kati a patikából

ahol a gyógyítás állati természetes ...

HALÁLOS KOCKÁZAT: ALTATÁS! Holisztikus szempontok a biztonságért (VIDEÓ)

Sokan azért nem vállalnak például ivartalanítási műtétet kedvencükkel mert félnek az altatlástól. Ebben a videómban elmondom nektek röviden ennek kockázatait és azt a jó hírt hogy van megoldás a kockázat csökkentésére, és a "tiszta" ébredésre. 

GoldenVet Állatgyógyítás Természetesen fényképe.

Ezzel kapcsolatosak  az ivartalnítási akcióink, mellyel motiválni szeretnénk benneteket, aggódó gazdikat, arra, hogy mihamarabb ivartalanítsátok kedvenceteket, és nem kell tartani a mellékhatásoktól, mert nálunk van természetes megoldás!

Ha úgy gondolod, hogy az ivartalanítás fontos dolog, oszd meg a cikket és a videót! Ne felejts el feliratkozni a csatornámra. 

tanusits_blogkoveto_magatartast.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://allattermeszetgyogyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr412878802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kati a patikából

A Goldenvet holisztikus állatorvosi központ blogja, azoknak a kutyás - cicás - lovas - rágcsálós gazdiknak, akik a természetes gyógymódokat választják ...

Friss topikok

süti beállítások módosítása